hlavná stránka → zobrazenie žiadosti 
Dotácie ÚV SR

Zobrazenie žiadosti

žiadateľ: Občianske združenie Sine Metu
projekt: Gombasecký denník "Vadalma" číslo: KNM-1723/2014/1.1.1
číslo zmluvy: 695/2014 dátum schválenia: 9.7.2014
čas doručenia: 05.02.2014 12:15 program: 1.1.1
suma v EUR v %
celkové náklady: 4 450 100%
požadované: 4 150 93%
schválená dotácia: 2 100 47%
Komisia odporučila žiadosť na ďalšie rozhodovanie.
o žiadateľov popis projektu štrukturovaný rozpočet komentár k rozpočtu

Gombasecký denník "Vadalma"
maďarská
Cieľom projektu je poskytnúť študentom, mladým ambicióznym žurnalistám priestor na publikáciu. Naša publikácia sa snaží informovať úcastníkov Gombaseckého letného tábora a aj širsiu verejnosť o denných programoch v tábore a takisto poskytuje informácie a prehľad o aktuálnom dianí v tábore. Nami sprostredkované informácie sa týkajú najmä života v tábore, ale publikujeme aj odborné články, literatúru a komentáre na prednášky uskutočnené v tábore.
Denník Vadalma sa vydáva počas veľkolepého podujatia Gombasecký letný tábor. Časopis sa snaží osloviť návštevníkov tábora, pričom informuje aj širokú verejnosť.
Denník ponúka priestor pre odborné publikácie a literatúru, pričom v každom čísle informuje aj o aktuálnych udalostiach kultúrno-spoločenského života v tábore. Publikácia zhromažďuje každodenné dianie v tábore, dodáva stručné informácie o prednášajúcich, a zdokumentuje aktuálne udalosti. Amatérskym ambicióznym mladým žurnalistám ponúka priestor pre tvorbu vynikajúcich diel, a na prezentáciu svojich vzdatností. V redakcii získajú nevyhnutné a vzácne odborné skúsenosti.
Redakcia časopisu tvoria študenti-dobrovoľníci, ktorí ho počas celého podujatia editujú a robia aj jeho korektúru. Dizajn a grafika je tiež prácou redakcie. V časopise zverejnené fotky sú dielom redakčných fotografov.
Tento rok články publikácie zverejníme na webovej stránke nášho podujatia, preto potrebujeme rozvíjať webovú stránku (rozvojový plán viď.v prílohe 1).
Časopis v rozsahu 20 strán sa vydáva za každý deň počas tábora. V tzv. 0. čísle cieľová skupina projektu nájde užitočné informácie o programe letného tábora, o prednášajúcich, o vystupujúcich kapelách. Obsahom tohto čísla sú aj dôležité mapy (mapa tábora, mapa obce a o ubytovacích možnostiach v regióne).
Cieľovú skupinu časopisu tvoria v prvom rade účastníci tábora, v druhom rade oslovujeme širokú verejnosť - každého, kto sa zaujíma o kultúru, odborné články a život v kultúrno-vzdelávacom tábore.
(uvedie sa mesto/obec) Krásnohorské Podhradie
(dd.mm.RRRR) od: 1.3.2014 do: 31.12.2014
medzinárodný
Redakcia denníku sa snaží každý rok vydávať kvalitnejšiu publikáciu. Preto treba nájsť ambicióznych a kreatívnych žurnalistov. Snažíme sa zaúčať nových aktivistov, aby sme ich pripravili na túto prácu, aby sme vychovali ďalšiu generáciu redaktorov a ďalších odborníkov, ktorá túto prácu zvládne.
Po skončení projektu publikácie zhromažďujeme, systematizujeme, digitalizujeme, a zavesíme ich na našu webovú stránku vo formáte PDF.
(meno, priezvisko, titul) Mgr. Czímer Gábor
2 4 450
2
300  v % 6
2 300
2 0
2 4 150

 © aSc 2005-2024